MENU

Samen DOEN

Elke woensdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur kunt u deelnemen aan spelletjes (€ 2,50) en creatieve activiteiten (€ 3,50). U hoeft zich niet van tevoren op te geven: loop gewoon eens bij ons binnen en doe mee. De eerste keer meedoen is geheel vrijblijvend en gratis!

Tevens kunt u elke vierde zondag van de maand aanschuiven bij Samen DOEN Lees hier over de activiteiten van september t/m december
Speciaal voor Samen DOEN rijdt de Belbus ook op deze zondagen. informatie en reserveren, telefoon: 5717373.

Klaverjassen in de Blauwe Tram!
Zin om gezellig samen te klaverjassen? Dit kan elke woensdagmiddag tijdens Samen Doen. Er zijn al een paar enthousiaste deelnemers maar is nog genoeg plek voor nieuwe klaverjassers! Komt u meedoen? Kosten €2,50, eerste keer is gratis!

Tekenles bij Samen DOEN
Onder leiding van bevlogen tekenaar Cornelis van Meurs leert u de beginselen van tekenen. U zult al snel merken dat ook ú kunt tekenen en dat u met een trots gevoel uw tekening mee naar huis neemt. Deze tekenlessen worden gegeven tijdens Samen DOEN en zijn vooral heel gezellig.
De lessen zijn op woensdag van 13.30-15.30 uur om de week in de even weken in de grote zaal van De Blauwe Tram.  Kosten: € 3,50 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Schilderclub bij Samen DOEN
Een open inloop schilderclub onder begeleiding van vrijwilligster (en hobbyschilder) Trudie Dütting-van Abeelen. U krijgt materiaal en ideeën aangereikt maar werkt verder geheel zelfstandig: er wordt geen les gegeven, deelnemers inspireren en leren van elkaar.
De schilderclub is aanwezig op woensdag van 13:30-15:30 uur in de grote zaal van De Blauwe Tram.
Kosten: € 3,50 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie via Joekie Dijkstra.

MENU