MENU

Helpen als vrijwilliger

Pluspunt biedt een scala aan vrijwilligerswerk voor jong en oud! Ook in De Blauwe Tram is er wel een klus te vinden die bij je past en die je leuk vindt. De wensen en mogelijkheden van de persoon bepalen de mate van inzet en het takenpakket. Dit kan variëren van een kortdurende klus van enkele weken tot structurele taken op een vaste ochtend of middag per week.

Vind je het leuk om te helpen als gastvrouw/heer, bij de balie of in het beheer?

Of ben je creatief? Er is vast een vrijwilligerstaak die bij je past!

Op dit moment zijn ruim 230 vrijwilligers actief bij Pluspunt.
Alle vrijwilligers van Pluspunt zijn goed verzekerd en zij ontvangen een onkostenvergoeding voor de werkelijk gemaakte kosten.

Na een inwerkperiode kunnen vrijwilligers terugvallen op een vaste beroepskracht voor werkbegeleiding. Voor wie zijn deskundigheid wil verbeteren worden themabijeenkomsten georganiseerd. Elk jaar wordt een vrijwilligersfeest en een kerstborrel georganiseerd.
Pluspunt heeft alle rechten en plichten voor vrijwilligers uitgebreid beschreven in de nota vrijwilligersbeleid. Deze kunt u hier downloaden.

Ons vrijwilligerswerk is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, opleiding en achtergrond. Ook vragen steeds meer bedrijven naar het vrijwilligerswerk op een CV. Vrijwilligerswerk is voor mensen met een (tijdelijke) uitkering dan ook gewoon toegankelijk.

Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan met Pauline Höhner e-mail Pauline
Download hier het declaratieformulier voor gemaakte onkosten.

Alle informatie is ook te lezen in de folder Werving vrijwilligers

Actuele vrijwilligers vacatures (voor heel Zandvoort) kunt u vinden op
www.vip-zandvoort.nl

MENU