MENU

Fooienfeest 2023

Het jaarlijkse bedankje voor een grote schare trouwe vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. Pluspunt organiseert activiteiten en diensten voor jong en oud, zoals cursussen, workshops, biedt hulp- en ondersteuning en zet in op ontmoeting en vrijetijdsbesteding. Dit kan allemaal dankzij onze vrijwilligers, daar is Pluspunt natuurlijk ontzettend trots op!

Het Fooienfeest heeft dit jaar plaatsgevonden op 29 september in De Blauwe Tram.
Een gevarieerd avondprogramma met o.a. een heuse Pluspunt Quiz, onder leiding van Remco Wijnia en Ben Zonneveld, livemuziek door Lynn Mae en een grandioos buffet verzorgd door team Rabbel. Van fanatiek meedoen met de Quiz tot dansen met elkaar op oude klassiekers. Een waardevolle gelegenheid waarbij dankbaarheid en verbinding centraal staat.

Ik vind mijn vrijwilligerswerk leuk omdat:
Gerrie Rutten;
“Bijzonder aan Pluspunt en mijn vrijwilligerswerk is dat ik voor iemand wat kan betekenen. Je krijgt zoveel waardering voor je werk, wat je niet altijd krijgt in het werkende leven. Je komt veel in contact met mensen en ik geniet er elke dag van. Ook heb ik heel veel geleerd, van bijvoorbeeld de 80 plus huisbezoeken.”

Jenny Hulst, 90 jaar (oudste vrijwilliger Pluspunt) O.a. voor de Telefooncirkel;
“Ik heb ooit gereageerd op een advertentie. Het mooie aan mijn vrijwilligerswerk is dat je met mensen bezig bent die vaak alleen zijn, dat is heel waardevol. Pluspunt organiseert veel, ook voor de jongeren.”

Junitha Plas, vrijwilliger bij de Koffie In, deelneemster Voetjes van de Vloer én winnares Pluspunt Quiz, zij wist alle vragen goed te beantwoorden!
“Laagdrempelig en toegankelijk voor zowel vrijwilligers als deelnemers, maar het aanbod zou voor Zandvoortse inwoners nog meer bekend mogen worden zodat we nog meer mensen kunnen bereiken.”

Tineke Sikkens, Chauffeuse ziekenhuisbezoeken;
“Als ik Pluspunt kort mag beschrijven: ‘n warm bad! Mijn vrijwilligerswerk voelt als het verschil kunnen maken.”

Het zijn vaak de kleine dingen die zoveel kunnen betekenen, zowel voor jezelf als voor die ander. Pluspunt heeft vrijwilligerswerk dat bij je past! De Balie/Plusdienst, gastheer/-vrouw, boodschappen, klusjes, gezelschap of heb je een ander talent wat je graag wilt inzetten? Meld je aan bij Welzijn en vrijwilligerscoördinator Pauline. p.hohner@pluspuntzandvoort.nl of bel naar de Balie 023-5740330. Je bent van harte welkom.

Heb je dit mooie feest gemist? Op 9 december nodigt het college van Burgemeester en Wethouders gemeente Zandvoort alle Zandvoortse vrijwilligers uit voor het Vrijwilligersfeest 2023!

MENU