MENU

Wisseling Raad van Toezicht

Peter Berkhout neemt afscheid van Pluspunt  

Op 25 augustus 2022 is Peter Berkhout afgetreden als voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Pluspunt. Hij draagt het voorzitterschap over aan Hans van Dinther.   

Onder het voorzitterschap van Peter heeft de Raad van Toezicht in vier jaar veel bereikt. De professionalisering van de Raad van Toezicht is slechts één van de verdiensten van Peter. 

Peter: “Het was een boeiende en uitdagende tijd en ik ben trots op de medewerkers en vrijwilligers van Pluspunt en op de Raad van Toezicht. Zandvoort heeft aan Pluspunt een gezonde, goedlopende organisatie die er is voor het welzijn van alle Zandvoorters. We doen het samen in Zandvoort. Daar staat Pluspunt voor!”   

Met steun van de Raad hebben directeur Remco Wijnia, de medewerkers en vrijwilligers van Pluspunt hard gewerkt om tijdens de coronapandemie open te blijven en mensen te ondersteunen. Dankzij het jongerenwerk kon óók de jeugd in die moeilijke tijd bij Pluspunt terecht!  

Deze zomer heeft Pluspunt de aanbesteding voor het werk van het Sociaal Wijkteam in Zandvoort toegewezen gekregen van de gemeente. Dat betekent dat Zandvoorters binnenkort nog meer van Pluspunt kunnen gaan verwachten. Ook hier heeft Peter Berkhout zich sterk voor gemaakt!   

Voor Peter is het nu een goed moment om het stokje aan Hans van Dinther over te dragen. Hans is sinds 2021 lid van de Raad van Toezicht. Samen met de andere toezichthouders gaat Hans het werk van Peter voortzetten en Pluspunt bijstaan in alle nieuwe ontwikkelingen.  

 

Foto (@J. Meier): Onder het toeziend oog van directeur Remco Wijnia (m) draagt Peter Berkhout (l) de voorzittershamer over aan Hans van Dinther (r).  

MENU