MENU

Huiskamer jongeren

Voor iedereen heeft de lockdown consequenties in het dagelijkse leven, maar voor de jongeren heeft het misschien toch wel het meeste impact. Bij Pluspunt is daarom de Huiskamer geopend, een initiatief om de Zandvoortse jeugd op een corona-verantwoorde manier bij elkaar te laten komen en om samen actief bezig te zijn.

Jongeren die om wat voor reden dan ook te weinig ruimte thuis hebben zijn welkom bij de meer dan welkom bij de huiskamer. Ook bieden we een aparte ruimte waar je online lessen kunt volgen en je huiswerk kunt maken.

Neem vooral sportieve kleding mee, want onder leiding van Duco van Team sportservice worden ook allerlei sportieve buitenactiviteiten georganiseerd op het plein bij de Blauwe Tram.

De Huiskamer in het Jeugdhonk (in het gebouw van de Blauwe Tram) is komende periode geopend op maandag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 18.00 uur. 

De Huiskamer staat onder leiding van Marieke, Chantal en Rens, de jongerenwerkers van Pluspunt. Meer informatie staat op de Facebook pagina van Jeugdhonk Pluspunt en Marieke is bereikbaar op 06-36300809.

Flexibel
Mochten de tijden niet bij jou of je kind aansluiten dan horen wij dat graag en kijken we samen naar een oplossing

Huiswerkbegeleiding
Jongerenwerker Chantal kan ook heel goed helpen bij het huiswerk! Dus jongeren die vragen hebben waar ze niet zelfstandig uitkomen, kunnen haar Appen of bellen:
06-83575411.

KRACHTIGE Zandvoortse moeder aan het woord:
Voor ouders is het ook heel fijn als hun kinderen af en toe even in een andere omgeving kunnen zijn dan alleen maar thuis zitten. En dat dit dan veilig en onder begeleiding gebeurt is natuurlijk extra geruststellend. Een van de moeders vertelt over de Huiskamer: “Ik ben ontzettend dankbaar dat er een huiskamer is ingericht waar de kinderen in deze tijd naartoe kunnen. Het is natuurlijk voor iedereen al een ander jaar dan anders geweest. Ik heb het best zwaar gehad met de thuis scholing van twee kinderen. Ik zit zelf al geruime tijd in de ziektewet vanwege een Burn-out en depressie klachten, wat maakt dat het thuis niet altijd even gezellig is. Het is voor de kinderen daarom fijn om even eruit te zijn, even wat leuks doen, gedachten weg van de zorgen in ons gezin. Voor mij is het gelegenheid om even m'n batterij op te laden wanneer ik alleen thuis ben en tijd kan nemen voor mezelf.”

MENU