MENU

Benefietavond aardbeving

Benefiet avond, Zandvoort voor Turkije en Syrië

Een groep Zandvoortse vrouwen met verschillende achtergronden komt iedere vrijdag samen in Pluspunt op het vrouwensteunpunt. Op 10 februari heerste er een verslagen stemming. Veel vrouwen hebben familie, vrienden en kennissen in het gebied dat zo verschrikkelijk getroffen is door de aardbeving. Iedereen voelde zich machteloos. Hoe steun je elkaar als het noodlot toeslaat? Al gauw kwamen er ideeën voor een Benefiet avond. Handen uit de mouwen en aan de slag, iets doen. In samenwerking met het jongerenwerk Zandvoort werden er in de afgelopen week verschillende activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor de slachtoffers in het rampgebied. Jongeren en kinderen gingen meteen aan de slag en bedachten de meest uiteenlopende acties waarbij zij geld ophaalde.

Op vrijdag 24 februari gaan de dames van het vrouwensteunpunt een Arabisch 3 gangen menu koken waarvoor mensen zich kunnen opgeven om mee te eten voor € 30,-.

 Vrijwilligers van de schilders-club zullen hun schilderijen veilen en de Rotary sponsort de boodschappen. In Zandvoort steunen wij elkaar, en dat wordt ervaren.

Volgende week zullen we de opbrengst bekend maken.

Benefiet Koken over de Grenzen vrijdag 24 februari 17:30 uur Pluspunt Zandvoort. Opgeven bij V.Popal@pluspuntzandvoort.nl 0634045202

MENU